Tidligere koncerter

Under ledelse af dirigent Per Rathje har koret opført følgende koncerter:

Julekoncert 5. og 13. december 2021

Farumkoret og Kuhlaukoret slog sig sammen og afholdt 2 koncerter i hhv. Stavnsholtkirken og Christianskirken (Lyngby). Udover kendte julesange opførtes Per Rathjes værk “Julekantate”, komponeret over teksten fra juleevangeliet. Solister var Bo Riemer på klaver og orgel samt Tine Karlshøj på tværfløjte.

Jule- og jubilæumskoncert den 8. december 2019

Farumkoret markerede 50 års jubilæum med opførelse af Vivaldis Gloria med akkompagnement af musikere fra Lynge Kammerorkester samt 2 sopran solister Charlotte Braun Haugaard og Nanna Varmer Ipsen. Derudover uropførte Farumkoret i anledning af 50 års jubilæet, et helt nyt værk, hvor korets dirigent Per Rathje havde komponeret musik til digteren Thøger Larsens digt Solsangen.


I anledning af 800 året for Dannebrogs fald fra himlen og genindvielse af talerstolen på Kaalundspladsen i Nørreskoven, Furesø lørdag den 15. juni 2019 

Der bliver sang og musik af Farumkoret og Visens Venner i Furesø og fortællere fra Værløseegnens Historiske Forening vil berette om digteren Kaalund, Kaalundspladsen med Valdemarstenen, sagnet om Dannebrog, der faldt ned fra himlen og Hvideslægten.


Befrielseskoncert, 5. maj 2019, Birkholm Kirkesal, Herlev

På årsdagen for Danmarks befrielse præsenterer koret Farumkoret under ledelse af Per Rathje en stemningsfuld koncert.
Koret vil synge sange, som relaterer til fred og frihed, og publikum får mulighed for at synge med på danske sange, vi kender og elsker. Undervejs i koncerten vil vi sammen lytte til Frihedsbudskabet, som det blev sendt i radioen i 1945 og som minde tænde levende lys.


Forårskoncert 2019, Stavnsholtkirken, Farum

Koret vil byde foråret velkommen med en række danske underholdende sange og der vil blive lejlighed til at synge med på fællessange. Derudover opfører Farumkorets Franz Schuberts Deutsche Messe under ledelse af Per Rathje og akkompagneret af Irina Gerkueli på orgel.


Julekoncert 2018, Stavnsholtkirken, Farum

Koret synger fortrinsvis kendte julesalmer og sange, og publikum kan glæde sig til en stemningsfuld oplevelse i selskab med Farumkoret og korets dirigent, Per Rathje, der elsker at få folk i julestemning. Per Rathje  lægger også navn til nogle af sangene.
Der bliver naturligvis også lejlighed til at synge med på et par fælles salmer. Koret akkompagneres på henholdsvis flygel og orgel af Henrik Schrøder.


Forårskoncert 2018, Stavnsholtkirken, Farum

Farumkoret synger Faurés Requiem.
Under ledelse af korets dirigent, Per Rathje, opføres Faurés Requiem, akkompagneret på orgel af organist Erik Hildebrandt-Nielsen. Solister er sopran Charlotte Braun Haugaard, som tidligere har samarbejdet med Farumkoret ved opførelse af ”Messias”. Baryton soloen synges af David Kragh Sørensen. 

Koret synger også en række sange og mindre satser, bl.a. Panis Angelicus af Cesar Franck.


Befrielseskoncert, 4. maj 2018, Birkholm Kirkesal, Herlev

4. maj på årsdagen for Danmarks befrielse præsenterer Farumkoret under ledelse af Per Rathje en stemningsfuld koncert.
Koret vil synge sange, som relaterer til Befrielsen,  og publikum får også mulighed for at synge med på danske sange, vi kender og elsker. Undervejs i koncerten vil vi sammen lytte til Frihedsbudskabet, som det blev sendt i radioen d. 4. maj 1945 og så måske tænde et lys, som nogle rundt om i Danmark stadig gør.


Julekoncert 2017, Stavnsholtkirken, Farum

Søndag den 10. december kl. 16.00 byder Farumkoret velkommen til årets traditionsrige julekoncert i Stavnsholtkirken. Koret glæder sig til med dette års repertoire af kendte julesange og salmer at bringe tilhørerne i julestemning. Koret dirigeres af Per Rathje og akkompagneres af Martin Seier.


Under ledelse af dirigent Marta Kocon har koret opført følgende koncerter i Stavnsholtkirken:

Forårskoncert 2017

Ud over en buket af vore elskede danske sange byder programmet også på kormusik af Brahms, Randall Thompson og Vaughan Williams. Vi præsenterer på denne måde både dansk, tysk og engelsk poesi.

Aftenens koncert ledsages af Stefan Sand Groves på flygel.


Julekoncert 2016

Farumkoret opfører sammen med Køge Kor, solister og et til lejligheden sammensat kammerensemble uddrag af Händels Messias. Der var to opførelser i henholdsvis Stavnsholtkirken og Boholte Kirke (Køge).


Forårskoncert 2016

Udover danske forårssange opfører Farumkoret uddrag af Mendelssohns oratorium Elias med Erik Hildebrandt-Nielsen ved orglet og så vidt vides for første gang med solister hentet ud af koret, idet Ann-Lene Andersen påtog sig nogle alt-arier fra Elias og Ernst Frost et par bas-arier.


Julekoncert 2015

Villa-Lobos: Ave Maria, Guilio Caccini: Ave Maria, Igor Stravinsky: Pater Noster, Nikolai Kedrov: Pater Noster, Franz Gruber: Silent Night, Carl Nielsen: Mit hjerte altid vanker Niels W. Gade: Barn Jesus i en krybbe lå, E. F. Weise: Dejlig er den Himmel blå, Arrangeret af Öhrwall: Dejlig er jorden.

Antonio Vivaldi: Gloria

Solist: Ann-Lene Andresen, Klaver: Daniel Waade


Forårskoncert 2015 – Fynsk Forår i Farum

En vifte af nordisk kormusik

Solister: Cassandra Lemoine (sang), Daniel Waade (sang og klaver), Ernst Frost (sang)

Instrumentalister: Arden Lambert (violin), Zane Kalnina (violin), Suzanne Szolnoki (cello)


Julekoncert 2014 med harpeklang

Programmet byder bl.a. på ”A ceremony of Carols” af Benjamin Britten. For firstemmigt kor, solist og harpe.

Akkompagnement af harpenist Ysella G.A. Almqvist og Daniel Waade på piano. Sopransolo af Cassandra Lemoine

2 sange af John Rutter, 2 vuggeviser af Gorecki og en sopransolo fra Händels Messias.


Forårskoncert 2013

Ave Verum corpus, A.W. Mozart, for kor og orgel

Panis Angelicus, César Franck, for kor og orgel

Locus iste, Anton Bruckner, à capella

Sænk kun dit hoved, du blomst, Carl Nielsen, à capella

Laudate, Knut Nystedt, à capella

Missa brevis St’ Joannis de Deo (“Kleine Orgelmesse”)

Joseph Haydn, for kor, orgel og sopransolist

Hear my prayer

Felix Mendelssohn, for kor, orgel og sopransolist

Organist: Ida Borup Søgaard

Sopransolist: Bente Vist

 Læs mere om vores tidligere koncerter


Efteråret 2021